CODE ORANJE FESTIVAL 2019

Het Stadhuisplein gaat los… met Snollebollekes!

1000% feest en ouderwetse gezelligheid op Koningsdag in Rotterdam. Code Oranje Festival 2019 wordt een editie om nooit meer te vergeten!

Vanaf het podium, midden op het Stadhuisplein, wordt de dag gevuld met feesthits die zorgen dat het plein op zijn grondvesten schudt. Je kunt de hele dag feesten op de gezelligste meezingers door de dj’s en zangers van de horecagelegenheden op het Stadhuisplein. Met als kroon op de feestdag: optreden van feest-act Snollebollekes!

Op zaterdag 27 april om 12:00 uur opent het festivalterrein, en tot 23:00 uur kun je feesten.

Tickets:
Code Oranje Festival 2019 tickets zijn verkrijgbaar via: www.codeoranjefestival.nl. Bestel je Early Willem ticket nu voor €10,- (exclusief servicekosten).

Adres:
Stadhuisplein, Rotterdam

Bereikbaarheid:
Parkeren kan bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal Station is het 10 minuten lopen naar het Stadhuisplein. Reis je met de metro (lijn D of E)? Stap uit bij metrostation Stadhuis. Reis je per tram (lijn 4, 7 of 25)? Stap uit bij halte Weena, vanaf deze halte is het enkele minuten lopen.

Overige informatie:
– Minimumleeftijd 17;
– Het kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort) is verplicht. Een foto of kopie van een legitimatiebewijs is ongeldig.

Code Oranje Festival wordt mogelijk gemaakt door:
De Après Skihut, Get Back, The VIP Room, Café Plein, Café ’t Fust, Coconuts, Amigo’s en Cornelis Bar & Kitchen.