LADY TABLE

In The VIP Room is iedereen een VIP. Niet in het bezit van een duur horloge of dure tas? Ook dan ben je ieder weekend van harte welkom op de rode loper. In de populairste urban club van Rotterdam is iedereen even belangrijk. Jouw stapavond in The VIP Room nog leuker en spannender maken? Speciaal voor de vrouwelijke bezoeker heeft The VIP Room het VIP arrangement: de lady table. Een arrangement met nog meer dan alleen topservice binnen handbereik.

Wanneer je de lady table boekt krijgen jij en je vriendinnen een eigen tafel toegewezen en een fles koude bubbels geserveerd door een echte candyboy. Om het spannend te houden blijft deze candyboy de gehele avond aan jullie zijde. Hij entertaint jullie de hele avond. Om wat voorbeelden te geven: hij bestelt jullie cocktails, waant een weg door het feestende publiek zodat jij je verzoeknummer kunt indienen bij de deejay en wil zelfs jouw danspartner van de avond zijn! Topservice en dat gegarandeerd shirtloos. Candyboy is jullie persoonlijke kelner en entertainer.

Neem het er van, laat je volledig in de watten leggen! De lady table is uitsluitend voor dames te boeken voor zowel de vrijdag- als zaterdagavond. Het arrangement kost 150 euro voor max. 6 personen. Zorg dat je vooraf een reservering maakt via viptable@sfeerhoreca.nl of 06-11724646.

fotobstory